Wednesday, January 12, 2011

Canvas Printing

Hi Love =)

Rasenya blom terlambat lagi utk wish HAPPY NEW YEAR TO ALL =)
Masuk tahun baru ni, rase makin dekat sgt dgn tarikh kawin kami
So kami terpaksa speed up everything!!!
Seriously byk benda tak setel lg nih..adehh
Sampaikan nak update blog sendiri pun susah, apetah lg nk jenguk blog b2bs kan ;(
Entry pun terpaksa tulis pendek je ni, tak sempat nk karang pjg2
To the main topic, hari ni nak cerita psl canvas printing yang kami  order from Perfect Canvas .
Thanks a lot to Puan Liyana's entry (skrg dah puan ye ;P), yg sgt2 membantu =)

Our canvas

Sebab tak tahu nak pilih gambar mana satu utk buat canvas, kami decide to do kolaj picture (same  as pic  kat column "Color of Us" sebelah kanan blog ni).
With a  help from my lil sis, maka terhasillah pic di atas. ;P
Canvas ni sizenye 31 x 21 inch. For sizes & prices, boleh refer kat  sini.
Apepun, sgt berpuas hati dgn canvas ni. Thanks so much Perfect Canvas! :-)


3 comments:

  1. cntik!!!harga pun berpatutan kan

    ReplyDelete
  2. Lisa: a'aa harga pun ok. tempah pun kejap je ni. after 4 days je dah siap. =)

    ReplyDelete